Mijn visie

Op het leven.


In de basis is het leven leuk wanneer je met eenvoud naar het leven kan kijken. Je gedachten bepalen je gevoel. Dit betekent dat jouw denken bepaalt hoe je in het leven staat. Dat is het gegeven waarmee ik werk. De kracht van de mind.

Blijven voelen en verbinden is de uitdaging in onze Yang gestuurde Westerse maatschappij. Dit betekent het aankijken van alle emoties in hun pure vorm: blijheid, vreugde, maar ook pijn, verdriet en angst. Acceptatie van deze emoties zorgt voor verbinding en verbinding voor diepgang en vreugde. Vanuit deze kern kan alles ontstaan: creativiteit, je eigen missie, maar ook intimiteit, liefde en seks.

Wil je meer weten over mijn weg?

Lees mijn verhaalNeem contact op

Als ik coach help ik je bij het ontdekken van je belemmerende overtuigingen en gedachten. Op welke manier en op welk vlak houd je jezelf tegen van voelen en verbinden en waarom? We kijken naar de relatie met anderen en gebruiken dit als spiegel om te kijken naar de relatie met jezelf. We bespreken je angsten en je dromen.

Je bewandelt op deze manier de weg naar zelfacceptatie en vrijheid. Vanuit daar gaan we visualiseren en creëren. Je schetst een beeld van waar je nu bent en je ontdekt waar je heen wil. Dit kan zijn op zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied. Een duidelijke missie ontstaat.

Neem contact op

Je staat midden in het leven, maar het voelt niet zo. Je mist een bepaalde vorm van diepgang of je mist een persoonlijke missie, waar je energie van krijgt en wat je voldoening geeft. Je wil helder voor ogen hebben wat je leuk vindt en wat je drivet.

Op het gebied van relaties mis je een bepaalde vorm van intimiteit. Je twijfelt over je eigen seksuele verlangen of je ervaart dat je het eng vindt om dit met één persoon aan te gaan. Je bent misschien juist op zoek naar een partner, maar je komt de ware niet tegen of je ervaart een fijne relatie, maar je blijft het lastig vinden om met elkaar in verbinding te blijven en samen een prioriteit te stellen.

Je bent het waard om bovenstaande kwesties aandacht te geven, meer en dieper te voelen om uiteindelijk vrijer te leven.

Neem contact op