Ik zie mensen helpen om in hun potentieel te leven en te coachen naar hun ware zelf als jouw passie. Ik denk dat Noeska voor velen een grote inspiratie is in het kiezen voor jezelf, een ander pad bewandelen, risico nemen en op avontuur gaan.

Noeska kan snel helder krijgen waar ik als coachee mee worstel, terwijl het bij mij dan nog een wirwar is. Ze kan zich kwetsbaar opstellen waardoor ik me op mijn gemak voel en ze heeft veel kennis die ze (het lijkt moeiteloos) overbrengt tijdens de sessies.

Noeska is mijn coach en natuurlijk ondernemer, maar ons onderlinge contact verloopt als twee kennissen die elkaar aardig vinden. Dat vind ik heel fijn en menselijk. Het is niet zo dat wanneer er een factuur betaald moet worden, ze dan opeens ‘verhard’ en een andere Noeska is. Dat vind ik een groot pluspunt!

Ze toont veel empathie en stelt zich kwetsbaar op, maar dat maakt haar niet zwakker, maar juist enorm sterk. En dat is denk ik zo omdat ze daar zelf ook in gelooft, dat kwetbaar zijn niet zwak is. Ik snap dat wanneer ze gaat uitbreiden, wat meer ‘zakelijkheid’ praktisch is, maar ik zou willen zeggen: blijf zo menselijk!

Isa